Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Urban Arrow fietsen

Urban Arrow fietsen

Bent u op zoek naar een veilige, wendbare en duurzame bakfiets? Bekijk dan eens de elektrische bakfietsen van Urban Arrow. Deze ultieme familytransporter van Nederlands fabrikaat is speciaal ontworpen om veilig en comfortabel uw familie of een andere kostbare lading mee te vervoeren. Door het slimme ontwerp, het lichte aluminium frame en de elektrische ondersteuning in 4 standen fietst u overal vol vertrouwen tussendoor.

Urban Arrow: Veilig en comfortabel

Urban Arrow loopt graag voorop in de markt met innovaties die voorbij de grenzen van de traditionele bakfiets gaan. Zo ligt het zwaartepunt lager dan bij andere bakfietsen. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht van de fiets. Urban Arrow fietsen zijn robuust, maar behendig, duurzaam en toch licht. Het resultaat is een iconisch aluminium frame. Jouw meest kostbare bezit wordt beschermd door de bak van EPP (expanded poly propylene). Hetzelfde materiaal dat in motorhelmen wordt verwerkt.

Snel en efficiënt met Urban Arrow

Met de Urban Arrow bakfiets heeft u altijd de wind mee. De bakfiets maakt gebruik van een middenmotor waarbij u de keuze heeft tussen een Bosch Active, Performance of Performance CX motor met 400Wh of 500Wh. Het traploze versnellingssysteem van de Urban Arrow Family of Urban Arrow Shorty zorgt voor gegarandeerd fietsplezier. Alsof u standaard van een berg af fietst met de wind in uw rug.

Duurzaam en modulair

Urban Arrow begrijpt dat uw behoeften en die van uw gezin in de loop van de tijd zullen veranderen. Een bak die groot genoeg is voor de kinderen, of een iets compacter model om alleen de boodschappen mee te vervoeren. Urban Arrow denkt graag met u mee! Daarom zijn alle Urban Arrows modulair waarbij u kunt kiezen tussen verschillende voorframes.

Urban Arrow is volledig aan te passen aan uw wensen

U heeft de keuze of u de Urban Arrow bakfiets laat uitvoeren met trommel- of schijfremmen. Met de beschikbare accessoires zoals een regenhuif , maxi-cosi adapter of een opklapbaar voorbankje is de Urban Arrow helemaal aan te passen aan uw wensen. Neem voor alle beschikbare accessoires contact met ons op. We vertellen u graag de mogelijkheden.Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen