Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Isaac fietsen

Isaac fietsen daagt de elementen uit!

Wanneer u op zoek bent naar een functionele racefiets met een tijdloos en gedetailleerd design bekijk dan eens onze racefietsen van Isaac. Bekend om de typische Dutch Design-stijl: strak en modern. Vernoemd en geïnspireerd door één van de belangrijkste iconen uit de moderne wetenschap: Sir Isaac Newton. Isaac is een topmerk van Nederlandse bodem en is een pionier op het gebied van carbon frames en componenten. Deze worden allemaal met de hand gemaakt in het hoofdkantoor in Zuid-Limburg. Naast racefietsen heeft Isaac ook mountainbikes in het assortiment.

Innovatief en altijd in ontwikkeling

Isaac is altijd op zoek naar de grenzen van prestaties in zowel materiaal als design. Het ambitieuze merk blijft voortdurend zijn producten innoveren en optimaliseren. Alle processen binnen Isaac voldoen steevast aan de vijf merkwaarden:
            1. Stijlvol
            2. Bewezen
            3. Uitdagend
            4. Innovatief
            5. Dynamisch

De allerbeste kwaliteit met Isaac fietsen

Isaac stelt fietsers in staat om uit te blinken door exclusieve frames en onderdelen te ontwikkelen en te produceren. Zij doen dit door alleen gebruik te maken van materialen van de hoogste kwaliteit. De handgemaakte pure carbon frames worden één frame tegelijk en uit één stuk gemaakt. Het resultaat: elk framegebied heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Puur vakmanschap!

Efficiëntie, comfort en wendbaarheid

Natuurlijk, materiaal is belangrijk. Het is echter het ontwerp van het frame dat de efficiëntie, het comfort en de wendbaarheid bepaalt. Het design van Isaac is ongeëvenaard en dat maakt het verschil.

Custom made Isaac fietsen

Isaac begrijpt dat iedereen andere eisen stelt aan zijn fiets. En dat u op zoek bent naar dé perfecte racefiets. Daarom zijn de fietsen van Isaac custom made. Een aluminium frame of een carbon frame? U bepaalt. De fiets wordt afgemonteerd met verschillende mechanische onderdelen. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze gratis frame meting service. Wij geven u graag advies zodat u met de perfecte fiets naar huis gaat.

Bike Totaal Bodyscanning

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen